Sell your soul
Hoe hetgeen wat jou bezielt en passioneert kan bijdragen aan een succesvolle uitstraling

We hebben allemaal wel eens de uitspraak: “je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken” gehoord en niets is minder waar, zeker in het bedrijfsleven. Waar kijk je zelf naar als je dienstverleningen of producten met elkaar vergelijkt? Juist: de uitstraling. Het is van extreem belang dat deze fris, betrouwbaar en het liefst ook een beetje origineel is.

Hoe herken je een goede huisstijl?

Om te beginnen is het superbelangrijk dat een stijl herkenbaar is. Dit is je merk en eigenlijk de allereerste indruk die je maakt op mensen. Een goed, herkenbaar en doordacht logo is al een goed begin. Er zit altijd een idee achter dat verbonden is met jou als persoon of met de kwaliteiten van je onderneming die je graag wil uitstralen. Dit is nauw verbonden met gevoel. Een ondernemer kan hoogwaardig werk leveren en super betrouwbaar zijn maar als dit niet sterk naar voren komt in zijn of haar externe communicatie, zoals bijvoorbeeld in het logo of de huisstijl, haken mensen vaak af. Als een klant op zoek is naar een bepaald product of dienstverlening vergelijkt die meestal diverse aanbieders. Om uit deze massa te springen is het van belang dat je professionaliteit en betrouwbaarheid doorschemert in je huisstijl. Daarnaast is het van belang dat je stijl uniek is.

Hou het persoonlijk, zo blijft het origineel

In een wereld waarin we te maken hebben met regels, normen, standaarden en bijvoorbeeld trends, is het soms moeilijk om een individu te zijn. Ons bedrijf heet The SoulFirm, geïnspireerd door het muziekgenre. Wij creëren dingen die van binnenuit komen. Maar toch komt er ook wel een portie rock and roll kijken bij ons werk. Regels zijn er om te breken. Wij maken graag dingen die opvallen en de boodschap overbrengen. Durf jij de stap te maken om de passie en de drijfveer die je ooit omarmt hebt terug te laten komen in je uitstraling? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

 

 

 

Bekijk ook onze andere blogs:

Sell your soul
Hoe hetgeen wat jou bezielt en passioneert kan bijdragen aan een succesvolle uitstraling
Winst bij challenge:
Samen Sociaal Online